Libnet.ro
UNICEF

16:46

USR-PLUS se delimiteaza categoric de Rusia si China. Dan Barna: `Romania nu poate avea investitii rusesti. Parteneriatul cu SUA este fundamental pentru noi`

B1 B1,
USR-PLUS se delimiteaza categoric de Rusia si China. Dan Barna: `Romania nu poate avea investitii rusesti. Parteneriatul cu SUA este fundamental pentru noi`

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale din noiembrie, a declarat, marti, ca Romania nu poate avea investitii rusesti, dat fiindca Parteneriatul Strategic cu SUA este fundamnetal pentru tara. continuă pe B1

Dan Barna: Romania functioneaza in regim de avarii. Este nevoie de o schimbare fundamentala

Dan Barna si Dacian Ciolos, liderii USR PLUS, au fost, marti, la Constanta pentru a participa la primul miting al aliantei din campania de strangere de semnaturi pentru alegerile.

Dan Barna, despre Rusia si China. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale, scenariu pesimist

Dan Barna, presedintele URS, a fost prezent vineri, la Suceava, pentru a participa la deschiderea cabinetului parlamentarului USR Emanuel Ungureanu si pentru a se intalni cu fanii formatiunii politice pe care o reprezinta. Candidatul la prezidentiale al Aliantei USR-PLUS a avut un discurs in cadrul caruia a creionat un scenariu pesimist. Dan Barna, candidatul USR-PLUS .

VIDEO O cercetatoare romanca din SUA descifreaza rezultatele intalnirii Iohannis-Trump: vize, Rusia, gaze, Huawei. PLUS: Ce va face Dan Barna la Washington

Abia a fost presedintele Klaus Iohannis in SUA si s-a intalnit cu liderul american Donald Trump. Dan Barna, un alt candidat la prezidentialele de anul acesta, din Romania, urmeaza sa se duca si el la Washington. intre timp, Corina Rebegea, o cercetatoare romanca stabilita la Washington, a analizat, intr-un interviu acordat HotNews, in capitala SUA, rezultatele intalnirii Iohannis-Trump din 20 august.

DAN BARNA: Doamna Dancila, va astept la Iasi, sa facem prima dezbatere, in mijlocul oamenilor

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a invitat-o pe prim-ministrul Viorica Dancila, la Iasi, sa participe la o prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidentiale.

DAN BARNA, DESPRE LIPSA AUTOSTRAZII IN MOLDOVA: Presedintele nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada

Liderul USR Dan Barna a declarat, duminica, la Iasi, ca presedintele tarii nu cara galeti cu asfalt pentru autostrada, dar are o forta extraordinara prin puterea mesajului sau, adaugand ca prin implicare, seful statului poate genera acel chef al romanilor de a face treaba.

Liderul USR, Dan Barna, a primit de la stat contracte de milioane de euro

In ultimii ani, o firma a lui Dan Barna, liderul USR, a obtinut de la statul roman contracte de mili.

LIVE VIDEO Dan Barna si Dacian Ciolos, in primul mare miting din campania pentru prezidentiale: USR PLUS conteaza pe Constanta

Alianta USR PLUS are primul mare miting de campanie electorala pentru alegerile prezidentiale la Constanta. Dan Barna si Dacian Ciolos participa la intrunire.

Dan Barna: Nu vom intra in guvernul de tranzitie. Ludovic Orban poate fi o optiune pentru premier

Dan Barna spune ca nu exista niciun dubiu ca USR va vota pentru la motiunea de cenzura impotriva Guvernului anuntata de PNL. De asemenea, el a afirmat ca USR nu va intra la guvernare daca Executivul Dancila pica, afirmand ca partidul sau va intra in guvern doar dupa alegeri, anticipate sau la termen.

Dan Barna, dupa retragerea ALDE de la guvernare: Le cer tuturor partidelor parlamentare sa accepte un acord care sa permita alegeri anticipate

Presedintele USR, Dan Barna, a solicitat demisia prim-ministrului Viorica Dancila in contextul in care odat a cu plecarea ALDE de la guvernare, guvernul a pierdut majoritatea parlamentara. ii cer.

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila

Presedintele USR Dan Barna ii cere demisia premierului Viorica Dancila ii cer doamnei Dancila sa-si dea demisia pentru ca astazi si-a pierdut majoritatea parlamentara. Daca doamna Dancila va veni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )